'Feyenoorder dient verzoek in om verhuurd te worden'

28 november 2022, 23:31

Mohamed Taabouni hoopt in de winterstop tijdelijk naar een andere club te verkassen. Feyenoord pikte de twintigjarige middenvelder annex aanvaller afgelopen zomer transfervrij op na zijn vertrek bij AZ. maar in Rotterdam kwam Taabouni nog nauwelijks in de plannen voor.

Taabouni speelde slechts dertien minuten in het eerste elftal. Op bezoek bij RKC Waalwijk kwam de middenvelder een klein kwartier voor tijd binnen de lijnen. Daar bleef het bij voor het voormalige toptalent uit de jeugdopleiding van AZ. Taabouni speelt vooral bij de Rotterdamse beloftenploeg, maar hoopt op korte termijn ervaring op te doen op een hoger niveau.

De middenvelder heeft daarom een verzoek ingediend om in de tweede seizoenshelft verhuurd te worden, zo schrijft het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl. Taabouni ligt nog tot de zomer van 2024 vast in Rotterdam-Zuid. Feyenoord heeft tevens een optie om zijn verbintenis met een jaar te verlengen.

Het is niet duidelijk of er al clubs zijn die zich hebben gemeld bij Feyenoord. Taabouni kan een club van extra creativiteit voorzien. Bij AZ bleef zijn inbreng echter ook beperkt. Daar moest hij zich vooral richten op wedstrijden met Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie.

Lees ook: Advocaat completeert staf met oude bekende

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen