AZ zonder Wijndal, Slot niet geheimzinnig over vervanger

23 januari 2020, 18:32

AZ moet het zaterdagavond in het uitduel met sc Heerenveen stellen zonder Owen Wijndal. De linksback pakte in de vorige speelronde een gele kaart en is daardoor geschorst voor het duel in het Abe Lenstra Stadion. Wie hem vervangt, maakt Slot twee dagen voor de wedstrijd al bekend.

Thomas Ouwejan zal op de plek van Wijndal spelen. De linksachter komt door de ontwikkeling van Wijndal weinig aan spelen toe dit seizoen. "Het is vrij logisch dat Thomas dat gaat opvangen. Hij heeft het twee seizoenen hartstikke goed gedaan, dus ik ga er niemand mee verrassen als hij daar staat", aldus Slot in gesprek met het clubkanaal.

Eerder dit seizoen verloor AZ voor eigen publiek met 2-4 van sc Heerenveen. De Alkmaarders hopen zich zaterdag sportief te revancheren voor die nederlaag. "Afgelopen zaterdag (tegen Willem II, red.) hadden we ook het gevoel dat we iets moesten rechtzetten. De spelers werkten ontzettend hard, maar dat resulteerde niet in een overwinning. Ik heb gisteren Heerenveen - Willem II gezien. Die twee ploegen werkten ongelooflijk hard om tot een resultaat te komen. Dat is het minimum wat wij zullen moeten brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen