Gisteren gemist: Idrissi wil weg bij AZ, zege Manchester United

10 juli 2020, 00:30   Bijgewerkt: 9 juli 2020, 23:44

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 9 juli.

Idrissi wil weg bij AZ en mikt op buitenlandse transfer

Oussama Idrissi heeft er geen onduidelijkheid over laten bestaan: hij wil weg bij AZ. In een interview met De Telegraaf laat hij weten te willen vertrekken bij de nummer twee van de Eredivisie. Volgens Idrissi (24) is hij uitgeleerd in Alkmaar en wil hij hogerop.

Champions League definitief achter gesloten deuren

De Champions League wordt definitief afgemaakt achter gesloten deuren. Dat heeft de UEFA donderdagavond besloten. Zoals eerder het idee was, wordt het toernooi vanaf de kwartfinales afgemaakt in Lissabon. Dat er in die stad wijken in lockdown zitten, vormt voor de voetbalbond geen belemmering.

BILD: Ajax biedt bijna tien miljoen voor Klaassen

 Het Duitse BILD weet het zeker: Ajax zet vol in op de terugkeer van Davy Klaassen. De Amsterdammers hebben volgens de Duitse krant een bod van 'net onder de tien miljoen euro' gedaan op de aanvallende middenvelder van Werder Bremen.

Makkelijk gegeven pingel aanzet tot simpele United-avond bij Villa

Manchester United heeft ook op bezoek bij het machteloze Aston Villa een zege geboekt. De enclave van Ole Gunnar Solskjaer was met 0-3 veel te sterk voor de nummer voorlaatst van de Premier League. In de eerste helft kreeg het de openingsgoal wel in de schoot geworpen dankzij een ontzettend makkelijk gegeven penalty, benut door de bijna wekelijks uitblinkende Bruno Fernandes.

Heel zwak Inter morst slechts deels dankzij Candreva

Het liep het overgrote deel van de wedstrijd voor geen meter, maar dankzij Antonio Candreva heeft Internazionale een punt overgehouden aan het uitduel met Hellas Verona. De ploeg van Antonio Conte kwam uiteindelijk niet verder dan 2-2 en staat teleurstellend vierde in de Serie A.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen