De vermoedelijke opstellingen van PSV, AZ en Vitesse

16 september 2021, 08:00

PSV start het Europa League-avontuur donderdagavond in eigen huis tegen Real Sociedad. Trainer Roger Schmidt zal vermoedelijk weinig verrassingen doorvoeren in zijn opstelling, waardoor Olivier Boscagli opnieuw als middenvelder start. Ook AZ en Vitesse komen in actie, maar dan voor de gloednieuwe Conference League. 

Dat Boscagli weer als middenvelder start, heeft alles te maken met de afwezigheid van Ibrahim Sangaré, waardoor de Fransman een linie opschuift en Armando Obispo achterin aan de aftrap verschijnt. Verder heeft Roger Schmidt volgens het Eindhovens Daglad weinig verrassingen in petto, want Phillipp Mwene, Andre Ramalho en Philipp Max vormen verder de achterhoede.

Marco van Ginkel staat samen met Boscagli opgesteld als controleur, terwijl Mario Götze, Noni Madueke, Cody Gakpo en Eran Zahavi de voorste vier vormen van Schmidt. Joël Drommel is uiteraard de keeper van PSV, dat in het Philips Stadion om 21.00 uur aftrapt in de Europa League.

Vitesse mét Bazoer en Tannane

Het debuut van Vitesse in de Conference League zal vermoedelijk gebeuren mét Riechedly Bazoer en Oussama Tannane als basisklanten. Het duo zat afgelopen weekend op de bank, maar krijgt ditmaal weer een basisplaats volgens De Gelderlander, evenals Matus Bero. Million Manhoef (knieblessure) en Dominik Oroz (coronabesmetting) zijn nog altijd niet van de partij bij de Arnhemmers.

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Schubert; Yapi, Doekhi, Bazoer, Hajek, Wittek; Tronstad, Gboho, Tannane, Bero; Frederiksen.

AZ ongewijzigd

AZ-trainer Pascal Jansen kiest eveneens voor veel vertrouwde namen in zijn opstelling voor het Conference League-duel met Randers FC. Vangelis Pavlidis staat opnieuw in de spits, geflankeerd door Zakaria Aboukhlal en Jesper Karlsson. Verder blijft volgens het Algemeen Dagblad de opstelling verder ongewijzigd ten opzichte van de wedstrijd tegen PSV, ondanks dat er ruim verloren werd (0-3).

Vermoedelijke opstelling AZ: Vindahl; Witry, Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal; Midtsjø, De Wit, Clasie; Aboukhlal, Pavlidis, Karlsson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen